Tko smo!

Gender Task Force - Inicijativa za održivi rast

Već 15 godina igra ulogu regionalnog instituta za oblikovanje politika i akcija za pitanja rodno ravnopravnog i održivog napretka (žensko poduzetništvo i poduzetništvo mladih, ruralni razvoj i ekologija). Osnovana je 1999. godine u okviru Pakta o stabilnosti u Sarajevu, a od 2001. GTF-IOR ima svoje sjedište u Zagrebu.

Naša Vizija

GTF-IOR djeluje kroz međunarodnu suradnju s raznim akterima iz javnog sektora, institucija, privatnog sektora, civilnog društva te međusobno prenošenje znanja i iskustva s tim akterima kako bi se stvorile snažne mreže i platforme koje imaju sličnu viziju i ciljeve. GTF povezuje politike i prakse kreiranjem i provođenjem socijalnih inovacija u svojim projektima i aktivnostima.

Prioritetna Područja

U idućem petogodišnjem razdoblju od 2015. do 2020. GTF-IOR će nastaviti na ispunjavanju strateških ciljeva unutar sljedećih područja djelovanja: Poduzetništvo; Socijalna uključenost; Ruralni razvoj; Ekologija; Turizam

Organizacijska Struktura

Organizacijska struktura GTF - Inicijative za održivi rast sastoji se od redovnih članova Udruge koji njome upravljaju neposredno na Skupštini i preko izabranih predstavnika u tijelima Udruge. Tijela upravljanja Udruge su: • Skupština • Predsjednica • Izvršni odbor • Nadzorni odbor Djelatnost udruge ostvaruje se prvenstveno kroz projekte. Na projektima rade članovi Udruge, ali i vanjski suradnici sukladno aktima Udruge i odluci Predsjednice Udruge. Rad na projektu organizira i vodi Voditelj/ica projekta kojeg na to mjesto imenuje i s njega ga razriješuje Predsjednica Udruge.
Djelatnici udruge
Djelatnici GTF - Inicijative za održivi razvoj uključuju zaposlene, suradnike i volontere. Uz djelatnike, GTF-IOR ima stalno rastuću mrežu suradnika i savjetnika pomoću kojih osigurava potrebnu stručnost iz različitih područja koja se odnose na provedbu planiranih projektnih aktivnosti. Mary Ann Rukavina Cipetić, Predsjednica GTF - Inicijative za održivi rast Marina Tomić Škarica, Voditeljica projekta Barbara Klen, Voditeljica razvojnog programa Barbara Jarčan, Financijska administratorica Zvonimir Držislav Podravec, Voditelj DEMO Centra

Resursi

Ovdje možete preuzeti godišnje izvještaje od 2014. do 2018.

Raise youth

Ovdje možete preuzeti izvještaje