Tko smo!

Gender Task Force - Inicijativa za održivi rast

Već 15 godina igra ulogu regionalnog instituta za oblikovanje politika i akcija za pitanja rodno ravnopravnog i održivog napretka (žensko poduzetništvo i poduzetništvo mladih, ruralni razvoj i ekologija). Osnovana je 1999. godine u okviru Pakta o stabilnosti u Sarajevu, a od 2001. GTF-IOR ima svoje sjedište u Zagrebu.

Naša Vizija

GTF-IOR djeluje kroz međunarodnu suradnju s raznim akterima iz javnog sektora, institucija, privatnog sektora, civilnog društva te međusobno prenošenje znanja i iskustva s tim akterima kako bi se stvorile snažne mreže i platforme koje imaju sličnu viziju i ciljeve. GTF povezuje politike i prakse kreiranjem i provođenjem socijalnih inovacija u svojim projektima i aktivnostima.

Prioritetna Područja

U idućem petogodišnjem razdoblju od 2015. do 2020. GTF-IOR će nastaviti na ispunjavanju strateških ciljeva unutar sljedećih područja djelovanja: Poduzetništvo; Socijalna uključenost; Ruralni razvoj; Ekologija; Turizam

Organizacijska Struktura

Organizacijska struktura GTF - Inicijative za održivi rast sastoji se od redovnih članova Udruge koji njome upravljaju neposredno na Skupštini i preko izabranih predstavnika u tijelima Udruge. Tijela upravljanja Udruge su:

• Skupština

• Predsjednica

• Izvršni odbor

• Nadzorni odbor

Djelatnost udruge ostvaruje se prvenstveno kroz projekte. Na projektima rade članovi Udruge, ali i vanjski suradnici sukladno aktima Udruge i odluci Predsjednice Udruge. Rad na projektu organizira i vodi Voditelj/ica projekta kojeg na to mjesto imenuje i s njega ga razriješuje Predsjednica Udruge.

Djelatnici udruge

Djelatnici GTF - Inicijative za održivi razvoj uključuju zaposlene, suradnike i volontere. Uz djelatnike, GTF-IOR ima stalno rastuću mrežu suradnika i savjetnika pomoću kojih osigurava potrebnu stručnost iz različitih područja koja se odnose na provedbu planiranih projektnih aktivnosti.

Mary Ann Rukavina Cipetić Direktorica GTF - Inicijative za održivi rast

Ana Carević Voditeljica razvojnog programa

Barbara Jarčan Financijska administratorica

Resursi

Ovdje možete preuzeti godišnje izvještaje od 2014. do 2018.

Raise youth

Ovdje možete preuzeti izvještaje