share facebook magnifier twitter flickr

Dan hrvatskih financijskih institucija

Predstavnica GTF-Inicijative za održivi rast, Ljiljana Barišić sudjelovala je na konferenciji "Dan hrvatskih financijskih institucija" koja se održala 20. listopada 2016. u Kristalnoj dvorani Hotela Westin u Zagrebu. Na konferenciji su održana dva panela. U prvom teme su bile vezane uz EU i RH - makroekonomske trendove i očekivanja dok se u drugom vodila rasprava o izazovima u suradnji financijskih institucija i poslovnih subjekata. Tijekom cijele konferencije se kao prilika za poslovnu suradnju održavao "Financijski info trg" na kojem su se susreli predstavnici poslovnih subjekata, financijskih institucija, resornih ministarstava, agencija i studentskih udruga.

Neki od govornika na konferenciji bili su: Marko Jurčić, savjetnik Predsjednice RH za gospodarstvo, Prof. dr. Lajoš Žager, dekan Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, Luka Burilović, predsjednik Hrvatske gospodarske komore. Zatim na panelima: Maximilien Lambertson iz The Economist Intelligence Unit, Zvonimir Savić, direktor Sektora za financijske institucije, poslovne informacije i ekonomske analize HGK, Sanja Šimić, samostalna savjetnica Sektora za financijske institucije, poslovne informacije i ekonomske analize HGK, Tajana Kesić Šapić, direktorica Sektora za industriju i IT HGK, Hrvoje Galičić, HBOR, savjetnik Uprave, Vedran Šošić, viceguverner HNB-a te mnogi drugi.

Službeni web konferencije: www.dhfi.hgk.hr

Dan hrvatskih financijskih institucija Dan hrvatskih financijskih institucija Dan hrvatskih financijskih institucija Dan hrvatskih financijskih institucija Dan hrvatskih financijskih institucija
Povratak na vrh stranice
© GTF 2018.